Selecteer een pagina

Jouw online leeromgeving / academie

JOUW ONLINE LEEROMGEVING IN
3 WEKEN ONLINE, ZODAT JIJ MEER KLANTEN KUNT HELPEN ÉN MEER
TIJD VOOR JEZELF HEBT

Jij bent ondernemer geworden om jouw eigen tijd in te delen, om meer bij je gezin te zijn en natuurlijk om makkelijker geld te verdienen. Maar al snel merkte je dat je als ondernemer heel veel ballen in de lucht moet houden die niet gelijk iets te maken hebben met jouw expertise. Natuurlijk doe je alles met liefde maar dit had je niet voor ogen voordat je ondernemer werd! 

Dag tijd voor jezelf, dag tijd voor je gezin en dag makkelijker geld verdienen!

Je weet dat dit beter kan, je weet dat je meer tijd en dus meer balans kunt krijgen door het laten maken van een volledig geautomatiseerde online leeromgeving. 

Jouw programma binnen 3 weken online

 

Het staat al een tijdje klaar, maar je hebt totaal geen technische kennis, je snapt er niet alles van, je hebt geen zin om erin te duiken en je vindt dat technisch geneuzel maar stom. Jij weet dus niet wat je moet doen om jouw aanbod online te krijgen. Je voelt je niet happy, onrustig en continue opgejaagd, omdat je wilt dat het binnen no-time online staat.

Samen zetten wij jouw aanbod in een frame, dit doen wij door het uittekenen van jouw hoofdstukken en lessen. Samen zorgen wij ervoor dat jouw programma binnen 3 weken online staat.

Meer klanten helpen én zelf meer tijd.

 

Je hebt het zo druk met allemaal randzaken voor je bedrijf, dat je geen tijd en ruimte hebt om alles technisch in te richten. Jouw plannen blijven op deze manier in de kast liggen en jij blijft in een ratrace lopen qua tijd. En dat terwijl er zoveel dingen zijn in jouw bedrijf die je kunt automatiseren, waardoor jij meer tijd hebt door de echt belangrijke dingen in het leven.

Jij levert mij alle content aan en ik giet deze in een online leeromgeving. Jouw verlangen wordt gelijk in gang gezet en vorm gegeven.

Werken wanneer jij wilt

 

Je weet niet waar je moet beginnen, alles is zo overweldigend. Je stelt het daarom steeds uit en je blijft treuzelen. Terwijl jij weet dat er nog meer klanten geholpen zijn met jouw expertise. Ook loopt hierdoor jouw inkomstenstroom minder hard.

We zetten samen de laatste puntjes op de i en jij bent klaar om te ondernemen zoals jij wilt.

 

Ik ben er voor de creatieve, ambitieuze ondernemer  zonder enige technische kennis, die niet weet waar te beginnen, maar die wel een heel mooi online aanbod te bieden heeft.

Jij krijgt meer balans in je leven

 

Door middel van 1:1 begeleiding ontzorg ik je  helemaal door een supersonisch volledig  geautomatiseerde online leeromgeving voor je klaar te zetten.

Speciaal voor jou heb ik vorig jaar een opleiding gevolgd en weet ik welke systemen goed met elkaar werken, zodat jij er geen omkijken meer naar hebt.

Kijk er niet van op dat als je mij alles laat inrichten, dat jij niet meer weet wat je met je vrije tijd moet doen & tips nodig hebt om weer plezier te maken.

Jij hebt een online aanbod

 

Misschien wil je nog een training automatiseren en wil je het niet zelf onderhouden, ook dan ben ik er voor je.

Maar ik leer je ook d.m.v. een wandeling door jouw leeromgeving hoe je het zelf kan doen, zodat jij er onafhankelijk mee verder kunt.

Maar stel je eens voor als het niet doet en als je mij niet alles laat inrichten. Dan blijft het project voor altijd in de kast liggen en kun je niet iedereen helpen met jouw gave.

Zonde!

 

Ook kijk je dan over 10 jaar terug en denk je “had ik maar”.  Was ik toen maar met Lambertine in zee gegaan, dan had ik veel meer mensen kunnen helpen met mijn expertise én had ik ook een fijne inkomstenstroom gehad.

Nu voor een WAANZINNIGE prijs
€ 999,– (ex BTW)

Deze prijs is inclusief:

Gratis gebruik van de licentie WordPress Divi
(t.w.v. $ 249,00)

Installatie en inrichten LMS plug-in Learndash

Installatie en inrichten Membership plug-in WPFusion

Integratie met ActiveCampaign/Mailblue OF Mailerlite

Maken van een inlogpagina

Maken van een cursusoverzicht

Maken van een introductiepagina voor 1 online programma

Maken van max. 7 lespagina’s voor de training
(per pagina 1 stukje tekst, 1 video en 1 werkblad)

Maken en inrichten van Woocommerce i.c.m. Mollie (t.b.v. aankoopfunctionaliteit)

Maken van een landingspagina/verkooppagina waar klanten het programma kunnen aanschaffen

Inrichten van 1 automatisering in ActiveCampaign/Mailblue (1 e-mail per les) OF Mailerlite

Alle bovenstaande taken technisch met elkaar integreren

Inclusief tot 1-9-2023:

Technisch onderhoud (maandelijkse updates van plug-ins, thema en WordPress en het maken van back-ups) en ondersteuning op het gebied van techniek.

Het gebruik van WP Fusion t.w.v. $ 247,00 per jaar

Het gebruik van Learndash t.w.v. $ 229,00 per jaar

Jij laat je klanten toch niet in de steek?

Een aantal voordelen om met mij te werken:

 jij hebt veel minder werkdruk

 jij laat mij de dingen doen waar jij geen energie van krijgt

 jij hebt geen extra kosten, omdat ik een eigen werkplek heb

 jij kunt jouw bedrijf laten groeien tot ongekende hoogte!

Goed om te weten:

Jij levert de inhoud aan voor jouw online aanbod en ik zorg dat alles technisch wordt ingericht.

Ik ben bekend en ik werk op dagelijkse basis met de volgende systemen en tools:

WordPress | DIVI | Learndash | WPFusion | Calendly | Canva | Mailerlite | Mailblue | Active Campaign | Vimeo | Google Drive | Soundcloud | Trello | Webinargeek | Zoom | Bookly | Toggle