Selecteer een pagina

Deze ondernemers gingen je voor

Lambertine heeft me enorm geholpen met het structureren en inrichten van mijn mailsysteem.  Ik ben goed in mijn werk, maar deze technische dingen, die ook horen bij mijn bedrijf, daar ben ik echt niet goed in. Waar ik in chaos terecht kwam, bracht zij structuur en overzicht. Lambertine is duidelijk, rustig, geduldig en denkt enorm mee!  Ze heeft geïnventariseerd wat ik nodig had. En me vervolgens geadviseerd wat handig was om te doen en dit uitgevoerd. Ik voelde vertrouwen. In goede handen om mij te ontzorgen van alle technische dingen rondom de inrichting van het mailsysteem en en de mailflow. Ik leverde mijn teksten aan en Lambertine maakte de funnel. De structuur die ze heeft gemaakt is eenvoudig en goed. Ze houdt het zo overzichtelijk mogelijk. Top!

Carien van Lankeren Matthes - Body & Soulworker

Lambertine, wat ben ik ontzettend blij met jou en je werkzaamheden. Je hebt mij geholpen met het bouwen van een “funnel”. Met jou werken geeft vertrouwen. Je zorgt voor structuur, stelt goede vragen voor meer helderheid. Je wist snel wat ik bedoelde. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Dank ook voor je meedenken en je goede ideeën over hoe ik het nog beter kon neerzetten. Je was geduldig en een echte doorpakker. En toen alles klaar was, nam je alle tijd om het persoonlijk met mij door te spreken zodat ik ook begreep wat je had gemaakt. En je legde mij uit hoe ik dit zelf kon aanpassen. Heel fijn!

Rianne Weijer - Websitecoach voor inspirerende, coachende en spirituele ondernemers

Ik was bezig met het omzetten van mijn website, daarbij heeft Lambertine mij in geadviseerd. Omdat ik niet wist hoe ik mijn mailerlite en wordpress kon koppelen en ik geen idee had hoe ik mijn funnel moest inregelen, en Lambertine wel, heeft ze mij goed geholpen.  De samenwerking verliep soepel en vond ik zeer prettig omdat Lambertine van korte lijntjes houdt, net als ik. Met als resultaat dat mijn funnel af en ingesteld is. Als je houdt van no-nonsens gewoon door, recht op je doel af, kan ik je aanraden om jouw “rotklusjes” door Lambertine te laten doen!

Nienke Roelofs - kynologisch gedragstherapeut

het heeft effe geduurd voordat ik met Lambertine ging werken want ik ben iemand die graag ‘alles zelluf wilt doen’! ik ben dus best redelijk technisch onderlegd en zeker geen digibeet, maar als je zoals ik een bedrijfstransitie wilt doorvoeren waar ongelooflijk veel bij komt kijken, dan is Lambertine de aangewezen persoon om in te schakelen.

ze heeft het een en ander uit handen genomen waaronder het installeren van een boekingssysteem op mijn website. wat mij verraste was haar nauwkeurige uitleg van Bookly middels een video’tje die ze speciaal voor mij had opgenomen. iets wat ik dus altijd weer terug kan kijken als ik even niet meer weet waar wat zit, wanneer ik zelf iets in het systeem moet aanpassen. superhandig met shared screen neemt ze me in dit filmpje aan de hand mee door het systeem.

Lambertine is helder in haar communicatie, weet waar ze over spreekt of zoekt dat grondig voor je uit, lijkt een fast learner en ik waardeer in het bijzonder haar vermogen om te prioriteren. daar ben ik zelf namelijk niet zo goed in, dus ik neem haar tips van harte aan. heb je genoeg van het geklungel en eindeloos tutorials kijken om technische shizzle te begrijpen? stop ermee en bel Lambertine, she’s your tech girl!

Ginny Warner - Verzorgende IG3 en Ondersteuner Palliatieve Fase bij Zorgnomade

Ik heb heel weinig kennis van het bouwen van een website, ook de technische kant is voor mij te ingewikkeld. Ik ben bij Lambertine terechtgekomen en zij heeft voor mij geregeld dat mijn website werd gekoppeld aan haar server, zij heeft voor mij nieuwe e-mailadressen gemaakt en deze, samen met mij, gekoppeld aan Outlook.  Lambertine heeft mij ook goed geadviseerd over vraagstukken die voor mij niet duidelijk waren. Het inrichten van Calendly en deze integreren met Zoom en daarna koppelen aan mijn website, evenals het inrichten en koppelen van Mailerlite is ook wat zij voor mij heeft gedaan. De samenwerking met Lambertine heb ik als positief ervaren. Wanneer je vragen hebt op het gebied van het implementeren van Mailerlite of een ander programma op jouw website, aarzel dan niet en zoek contact met Lambertine.

Anna-Maria van Rijt - Art from the Heart Coaching