Ik ben Lambertine, jouw technisch virtual assistant

Toen ik 17 jaar was liep ik stage bij een opleidingscentrum als receptioniste. Al snel kreeg ik de kans om les te geven in WordPerfect 5.1 (ken je dat programma nog?). Iedere week – 5 dagen lang – had ik een groep cursisten die ik leerde hoe WP werkte. Kun je je dat voorstellen? Ik, als meisje van 17, die iemand van 74 jaar even ging vertellen wat hij moest doen? Die periode, die na mijn stage nog 3 jaar doorging in de vakantieperioden, is mijn basis gelegd voor hetgeen wat ik het liefste doe: het helpen van mensen om hen beter maken op welk gebied dan ook. 

In 2011, inmiddels 38 jaar, kwam er een geweldig aanbod op mijn pad, echt zo een van nu of nooit….. Ik kreeg de kans om het opleidingscentrum waar ik stage liep te kopen! Natuurlijk ben ik er daar vol voor gegaan en op 1 maart 2012 was ik ondernemer! Geen seconde spijt gehad en nog steeds is het helpen van een ander het liefste wat ik doe!

Ik heb een heel sterk geloof dat het goed is om iedere 9 à 10 jaar iets te wijzigen in je werkzaamheden. Dat hoeft niet drastisch te zijn, maar ik vind dat zelfontwikkeling/verandering heel goed is voor je geest. Als ik terugkijk naar mijn arbeidsverleden zie ik mijn geloof terug…

 

Nu 9 jaar later (daar is mijn geloof 😉 ) ben ik gestart als technisch virtual assistant. Ik help en ondersteun vrouwelijk ondernemers met de technische struggles aan de achterkant van haar bedrijf. Daarbij valt te denken aan e-mail marketing, inschrijfformulier koppelen aan haar website, social media beheer, content inplannen en nog veel meer…

Vaak zijn deze werkzaamheden niet het leukste voor haar, maar voor mij wel. Niet voor niets is mijn motto: Doe wat jij het leukste vindt, dan doe ik het ook!

Zorg er op tijd voor dat je de technische dingen waar jij niet goed in bent of niet leuk vindt uitbesteed aan een technisch VA anders stapelt het werk zich op en dan “verdrink” je in je werk.

OPTIMISTISCH LEERGIERIG  ONTDEKKEN  BEHULPZAAM  EERLIJK  SAMENWERKEN  BEZIGE BIJ
SPAANSE TAAL  SERIES KIJKEN OP NETFLIX
KOEKIES (de echte dan hè 😉 )
GEK OP KLEUR, OP MIJN GEZIN
EN OP DANSEN (salsa, streetdance, dancehall)

Wat zeggen anderen over mij:

Je reageert altijd professioneel, vriendelijk en adequaat. Je hebt een open, nuchtere kijk op dingen, je hebt rust, denkt mee, je hebt mensenkennis en daardoor kun je advies op maat geven.
Aan de telefoon had ik meteen een heel prettige indruk, ik voelde mij meteen geholpen.

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek met mij.