Selecteer een pagina

Hoi, ik ben Lambertine

Lambertine ter Haar

Toen ik 17 jaar was liep ik stage bij een opleidingscentrum als receptioniste. Al snel kreeg ik de kans om les te geven in WordPerfect 5.1 (ken je dat programma nog?). Iedere week – 5 dagen lang – had ik een groep cursisten die ik leerde hoe WP werkte. Kun je je dat voorstellen? Ik, als meisje van 17, die iemand van 74 jaar even ging vertellen wat hij moest doen? Die periode, die na mijn stage nog 3 jaar doorging in de vakantieperioden, is mijn basis gelegd voor hetgeen wat ik het liefste doe: het helpen van mensen om hen beter maken op welk gebied dan ook. 

In 2011, inmiddels 38 jaar, kwam er een geweldig aanbod op mijn pad, echt zo een van nu of nooit….. Ik kreeg de kans om het opleidingscentrum waar ik stage liep te kopen! Natuurlijk ben ik er daar vol voor gegaan en op 1 maart 2012 was ik ondernemer! Geen seconde spijt gehad en nog steeds is het helpen van een ander het liefste wat ik doe!

Ik heb een heel sterk geloof dat het goed is om iedere 9 à 10 jaar iets te wijzigen in je werkzaamheden. Dat hoeft niet drastisch te zijn, maar ik vind dat zelfontwikkeling/verandering heel goed is voor je geest. Als ik terugkijk naar mijn arbeidsverleden zie ik mijn geloof terug…

 

Lambertine ter Haar

Sep 2020, 9 jaar later (daar is mijn geloof 😉 ) ben ik gestart als technisch virtual assistant. Ik begon met het helpen en  ondersteunen van vrouwelijk ondernemers met de technische struggles aan de achterkant van haar bedrijf. Daarbij valt te denken aan e-mail marketing, inschrijfformulier koppelen aan haar website, social media beheer, content inplannen en nog veel meer…

Vanaf 2022 ontzorg ik de creatieve, ambitieuze ondernemer met het bouwen van een volledig geautomatiseerde online leeromgeving.

Ik ben gek op het inrichten en koppelen van systemen en ik weet ook welke systemen goed met elkaar werken. Vind jij het inrichten van een leeromgeving maar een gedoe, laat mij het dan doen.

Mijn motto is: Doe wat jij het leukste vindt, dan doe ik het ook!

OPTIMISTISCH LEERGIERIG  ONTDEKKEN  BEHULPZAAM  EERLIJK  SAMENWERKEN  BEZIGE BIJ
SPAANSE TAAL  SERIES KIJKEN OP NETFLIX
KOEKIES (de echte dan hè 😉 )
GEK OP KLEUR, OP MIJN GEZIN
EN OP DANSEN (salsa, streetdance, dancehall)

Wat zeggen anderen over mij:

Je reageert altijd professioneel, vriendelijk en adequaat. Je hebt een open, nuchtere kijk op dingen, je hebt rust, denkt mee, je hebt mensenkennis en daardoor kun je advies op maat geven.

Jij legt alles zo goed uit, dat vind ik nergens!

Aan de telefoon had ik meteen een heel prettige indruk, ik voelde mij meteen geholpen.

Nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek met mij.